Zonnegevel | Zonnepanelen geschikt als verticale toepassing op gehele bouwschil

Beng Solar biedt dé nieuwe standaard voor de bouw van een zonnegevel. Solar architectuur komt eindelijk tot leven.

Het gevelpaneel van Beng Solar is de architectonische PV-module ontworpen als premium component voor de bouw om aan de behoefte energie-efficiënte, design en kwaliteit van zonnegevels te voldoen. Bent u als architect of projectontwikkelaar opzoek naar een betrouwbare partner op het gebied van een zonnegevel? Beng Solar biedt u een totaalpakket aan oplossingen! Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, leveren en installeren van zonnegevels van verschillende omvang. Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit bouwbedrijven, architecten en gevelbouwers en wij hebben projecten gerealiseerd in zowel de publieke als private sector.

De zonnegevel kan worden toegepast in verschillende maten én kleuren. Het gevelpaneel kan worden toegepast om zonnepanelen te integreren in een bestaande gevel of kan tijdens een nieuwbouw project worden toegepast. Een zonnegevel levert nagenoeg dezelfde hoeveelheid energie als conventionele panelen met een verwaarloosbaar verlies aan efficiëntie. De panelen kunnen worden gemonteerd op alle oppervlakken van een gebouw. Hierdoor ontstaan tal van nieuwe mogelijkheden op het gebied van architectonische vormgeving en energiebesparing.

Toepassingen

De zonnegevel van Beng Solar bieden vooral de mogelijkheid aan architecten en bouwbedrijven om op een esthetisch verantwoorde wijze te voldoen aan de BREEAM eisen. BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie is in Nederland hét keurmerk om nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties te beoordelen op duurzaamheidsprestatie. Met BREEAM worden gebouwen beoordeeld op negen verschillende duurzaamheidsonderwerpen, waarvan energie uiteraard een belangrijke peiler is.

Met de zonnegevel van Beng Solar kunnen zonnepanelen en in alle vormen, kleuren en maten worden geïntegreerd op gevels van alle soorten gebouwen, of het nu een prive-woning, een commercieel complex of een hoge constructie is.

Mono-kristallijne transparante zonnegevel 

All black zonnegevel 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Vink s.v.p. aan wat voor u van toepassing is

Graag aanvinken dat u de nieuwsbrief van Beng Solar wenst te ontvangen:
U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails.

Groene zonnegevel

Hoogbouw zonnepanelen gevel

Zonnegevel wit

Uitvoeringen

Thin Film Transparant Zonnepaneel

Dunne film transparante zonnepanelen van gelamineerd glas. Goedkoper in aanschaf en kortere terugverdien tijd! Strak minimalistisch design en hoge esthetische waarde. Eenvoudig te plaatsen en minder afhankelijk van licht, zon en invalshoek dan traditionele panelen. Géén celstructuur zichtbaar in panelen.

Semi-Transparant Zonnepaneel

Transparante zonnepanelen gebaseerd op poly- of monokristallijne techniek van gelamineerd glas. In vergelijking met dunne film panelen hebben deze panelen een hogere opbrengst bij dezelfde transparantie. De panelen hebben een flexibele maatvoering waardoor toepassing op gevels bij uitstek geschikt is.

Onze werkwijze

Download Brochure’s

Wilt u meer weten over onze zonnegevel? Vul dan onderstaand contactformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.